Projecten

Regeltechnische installatie

Hieronder vind u een selectie van een aantal projecten waarbij wij de regeltechnische installatie hebben mogen realiseren.

Lidl Moerdijk

Lidl heeft er een nieuw distributiecentrum er bij. Speciaal voor de distributie van fruit in Europa heeft het supermarktconcern een Europees distributiecentrum gebouwd. 

Woonlandschap de Leyhoeve Tilburg

Aan de zuidkant van Tilburg in het Leijpark Woonlandschap de Leyhoeve gebouwd. Ouderen gaan hier wonen in een groene omgeving, aan het beekje De Leij, met het gelijknamige park naast de deur. Hun woningen zijn voorzien van alle gemakken, de service is gelijk aan die in een luxe hotel

Louis Ruys

Een groot magazijn met loading docks en forse inpakruimte. De luxe kantoren aan de voorzijde maken het beeld compleet. Dit project is gerealiseerd naar volle tevredenheid van alle partijen. Het is een uniek pand, voor een prachtige bedrijf. Louis Ruys is importeur van staalkabels, kettingen en accessoires. Fraaie details aan het gebouw maken het ‘af’. 

Sanadome

Sanadome is een luxe kuuroord in Nijmegen dat ligt aan het terrein van het Canisiuess-Wilhelmina Ziekenhuis.

In dit totaal project is zowel de gehele opwekking als de zwembad installatie voorzien door het GBS.

Port Zelande Tree House

Bij Center Parcs werkt men aan vernieuwing. De gasten wil men immers iedere keer weer een nieuwe ervaring meegeven.

Meerdere locaties bij Center Parcs zijn voorzien van een RT2000 installatie, dit in zowel de primaire opwekking als de volledige waterbehandeling.

Woonlandschap de Leyhoeve Groningen

Op het Europapark in Groningen staat een superdeluxe wooncomplex de Leyhoeve voor vijftigplussers. Woonlandschap de Leyhoeve investeert 60 miljoen euro om in totaal 285 huurappartementen te bouwen. 85 daarvan komen beschikbaar voor mensen die zorg nodig hebben. 

Pandasia

Ouwehands Dierenpark is trots op de komst van reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya. Voor hun is het project ‘Pandasia’ gestart. 

Het verblijf van de reuzenpanda’s maakt onderdeel uit van een groter Aziatische leefgebied

Contactgegevens

Regeltechniek 2000 B.V.

Koeweistraat 3

4181 CD  Waardenburg

Tel. (0418) 55 60 00

KvK 171.27.882

BTW nr. NL.8090.50.183.B01
Rabobank NL32 RABO 0112 8245 44
G-rekening NL59 RABO 0991 0552 68
Leverings en betalingsvoorwaarden op aanvraag

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 08:00 – 17:00

zaterdag & zondag gesloten