Regeltechniek 2000 B.V. (in het kort RT2000) is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van meet- en regeltechniek. Al ruim 20 jaar zijn wij actief in deze branche en wij werken door het hele land.

Met onze vakbekwame engineers zoeken wij altijd naar de juiste oplossing. RT2000 streeft naar een goede werkplek voor u, uw medewerkers en voor uw apparatuur. Met onze ervaring en kennis kunnen wij voor u de beste oplossingen zoeken.

Filosofie

Het uitgangspunt van RT2000 is dat de besturing de kern vormt van een technisch systeem. Door een goed ontwerp van de besturing kan het maximale uit een technische installatie worden gehaald.

Voorbeelden van aspecten die kunnen worden geoptimaliseerd met behulp van slimme besturingstechniek zijn: technisch rendement, economisch rendement, bedieningseenvoud, kostenefficiency beheer.

Wij zijn een professionele organisatie met een brede technische kennis die service hoog in het vaandel heeft staan. Wij werken in projectteams waarbij u altijd te maken heeft met een vast aanspreekpunt.

We werken graag nauw samen met onze klanten en streven naar een langdurige en prettige relatie. Door onze klantgerichtheid, persoonlijke benadering en korte communicatielijnen kunnen we snel opdrachten uitvoeren en oplossingen voorstellen. Altijd toegesneden op uw specifieke situatie en persoonlijke wensen.

De zekerheid van een servicecontract: met een contract voor periodiek onderhoud hoeft u er niet steeds aan te denken om de installatie te laten controleren. Bovendien bent u problemen zo eerder op het spoor en voorkomt u hogere kosten in de toekomst. Voor iedere installatie en situatie stellen wij een passend servicecontract.